Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vorkalnio g., Lieplaukės k., Telšių r. sav.,
Alyvų g., Luokės mstl., Telšių r. sav.,
Beržų g., Luokės mstl., Telšių r. sav.,
Gėlių g., Luokės mstl., Telšių r. sav.,
Kalno g., Luokės mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,25 stiklinės miltų 5 tryniai 2 šaukšteliai tirštos grietinės 1 šaukštelis cukraus 1 šaukštelis acto citrinos sulčių arba spirito 500 g taukų arba aliejaus kepimui cukraus
pudros vanilinio cukraus
Gaminimas: Iš miltų, trynių, grietinės, cukraus ir acto užminkyti tešlą tokią, kaip pyragams (tešloje turėtų atsirasti oro pūslelės), palikti 1-2 val. Po to tešlą labai plonai iškočioti, supjaustyti įstrižomis juostelėmis (10-12 cm ilgio ir 2-3 cm
pločio). Kiekvieną juostelę per vidurį išilgai įpjauti, vieną juostelės galą pertempti per įpjovimą. Žagarėlius dėti į karštus taukus. Kai parus, apversti kita puse. Iškepus sudėti ant sugeriamojo popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai. Žagarėlius išdėlioti pusdubeniuose ir apiberti
cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.
|
|
|
|
|