Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g. lydekos filė; himalajų druskos žiupsnelis; cirtininių pipirų ir provanso žolelių pagal skonį; 2 kiaušiniai; 4 šaukštai miltų; 100 g. sviesto; 4 šaukštai grietinės; aliejuas
kepimui.
Gaminimas: Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu
sluoksiu. Patušinam 30 sekundžiu kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
|
|
|
|
|