Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g. lydekos filė; himalajų druskos žiupsnelis; cirtininių pipirų ir provanso žolelių pagal skonį; 2 kiaušiniai; 4 šaukštai miltų; 100 g. sviesto; 4 šaukštai grietinės; aliejuas
kepimui.
Gaminimas: Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu
sluoksiu. Patušinam 30 sekundžiu kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
|
|
|
|
|