Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios kilo taip daznai kaip prieskoniai dabar naudojami juodieji pipirai,
Salis, is kurios kilo tango,
Salis, is kurios kilus pakavimo kompanija Tetra-pak,
Salis, is kurios miestelio Vichy yra kiles musuose geriamas to paties pavadinimo mineralinis vanduo,
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Ringailės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ringuvos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ristūnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ryšių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rytmečio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kilogramai rūkyto kiaulės kumpio 2 šaukštai kiaulės taukų 1,5 kilogramo ruginių miltų truputį kvapniųjų pipirų truputį lauro lapų
Gaminimas: Rūkytas kumpis, prieš kepant, 10-12
val. mirkomas vandenyje. Po to gerai nuplaunamas, nusausinamas, pabarstomas prieskoniais ir ištepamas kiaulienos riebalais, kad nepriliptų tešla. Užplikius ruginius miltus karštu vandeniu padaroma kieta tešla, kuria kumpis aptepamas piršto storumo sluoksniu. Pavilgius rankas šaltame vandenyje tešlos
paviršius aplyginamas. Taip paruoštas kumpis dedamas į skardą ir kepamas orkaitėje apie 2-3 valandas. Iškepęs praaušinamas ir tešla gražiai peiliu nuimama. Kumpis supjaustomas riekelėmis , arba visas dedamas į lėkštę ir gražiai apdėliojamas šviežiom arba marinuotom daržovėm. Tinka valgyti su
krienais, garstyčiom.
|
|
|
|
|