Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Inkaro 3-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Irklų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
J. Janonio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
J. Karoso g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
J. Zauerveino g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lietinių blynų tešla: 1 kiaušinis; keli šaukštai pieno; 1 šaukštelis cukraus; žiupsnelis druskos; miltų; aliejaus kepimui.
Įdaras: kopūstai 200 gr; virtą kiauliena
100 gr; 0,5 svogūno; pipirai ir druska pagal skonį.
Pavoliojimui: Džiūvėsėlių 100 gr; 2 kiaušiniai.
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Kopūstus smulkiai
supjaustome, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į
džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lietinių blynų tešla: 1 kiaušinis keli šaukštai pieno 1 šaukštelis cukraus žiupsnelis druskos miltų aliejaus kepimui
Įdaras: 200 g kopūsų 100 g virtos
kiaulienos 0,5 svogūno pipirai ir druska pagal skonį
Pavoliojimui: Džiūvėsėlių 100 g džiuvėsėlių 2 kiaušiniai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Kopūstus
smulkiai supjaustome, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į
džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|