Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, is kurio gaminama tekila,
Augalas, is kurio lapu daromos cigaretes,
Augalas, kurio saknys vartojamos kaip astrus prieskonis,
Augalas, kurio seklos yra smulkiausios,
Augalas, kurio spurgai dedami i alu,
Naujoji g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Nausodės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Navadolio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Nemuno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Nendrės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g paprikų; 500 g varškės; 100 g brinzos- bulgariško avies arba karvės pieno sūrio; 1 valg. š. manų kruopų; 20 g sviesto; ¼ stiklinės grietinėlės; 2
kiaušiniai; Aliejaus; Druskos.
Gaminimas: Varškę ištrinkite su sūriu, manų kruopomis ir sviestu. Supilkite grietinę, išplaktus kiaušinius, pagardinkite druska ir viską išmaišykite. Iš paprikų pašalinę sėklas, prikimškite įdaro. Tada dėkite jas į troškintuvą su trupučiu aliejaus,
šaukite į vidutinio karštumo orkaitę ir kepkite apie 20-30 min. Daržovių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|