Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Merkio g., Skapiškio mstl., Kupiškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Skapiškio mstl., Kupiškio r. sav.,
J. Janonio g., Skapiškio mstl., Kupiškio r. sav.,
Lauko g., Skapiškio mstl., Kupiškio r. sav.,
Mokyklos g., Skapiškio mstl., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 l pieno 0,5 l vandens 50 g sviesto arba margarino 150 g pievagrybių 1 svogūnas 2 šaukštai miltų 200 g fermentinio sūrio druskos maltų juodųjų pipirų susmulkintų
petražolių
Gaminimas: Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą
fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame. Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
|
|
|
|
|