Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Biliūno g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
J. Gruodžio g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
J. Janulionio g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jaunystės g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 gramų anties krūtinėlės 1 svogunės 3 skiltelės čęsnako 200 gramų geltonosios paprikos 200 gramų raudonosios paprikos 4 šaukštai razinų 150 gramų ryžių 2 stiklinės
sultinio 0,5 šaukštelio ciberžolės 0,3 šaukštelio maltų gvazdikėlių Pagal skonį droskos Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas: Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną. Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis. Mėsą
pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius. Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu. Sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
|
|
|
|
|