Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Viekšnalių k., Telšių r. sav.,
Krugeliškės g., Viekšnalių k., Telšių r. sav.,
Paviekšnupio g., Viekšnalių k., Telšių r. sav.,
Spukaičių g., Viekšnalių k., Telšių r. sav.,
Žiograkalnio g., Viekšnalių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g spagečių arba vermišėlių druskos 5 česnakų skiltelės 50 g pinijų 100 g bazilikų lapelių 50 g avių pieno sūrio 80 g parmezano sūrio 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 1/4 l
alyvų aliejaus
Gaminimas: Į 2 l verdančio vandens įberti 2 šaukštus druskos, įpilti šlakelį aliejaus, suberti makaronus, išmaišyti ir išvirti uždengtame puode. Nuluptus česnakus sutrinti su šaukšteliu druskos. Pinijas sugrūsti grūstuvėje, sumaišyti su česnakais ir dar kartą
kruopščiai sutrinti. Bazilikus supjaustyti, sutrinti ir suberti į česnakų masę. Suberti tarkuotą sūrį, pipirus, pamažu supilti aliejų ir išmaišyti. Prieš patiekiant paruoštą padažą sutirštinti šlakeliu makaronų nuoviro. Makaronus nuvarvinti siete, nulieti karštu vandeniu, suversti į dubenį
ir pagardinti padažu. Valgyti karštą.
|
|
|
|
|