Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks zodis sieja liuta, leoparda, kopusta, agurka, vapsva, kiski, velnia ir angela,
Kokia liga sirgo Mahometas, Velingtonas, Vagneris, Van Gogas, Berliozas,
Hipokratas taip siule kovoti su liga, romenai tuo nor? jo nukariauti kitas tautas, Senkevicius parase tokiu pavadinimu knyga, kokia tai knyga,
Ka reiskia Orienbaumo miesto pavadinimas,
Koks miestas yra arciausiai Siaures asigalio,
Kaštonų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Kaulenio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Kelmynės g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Kęstučio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Kilučių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g liesos kiaulienos (be kaulų) 100 g morkų 2 skiltelės česnakų cukrus druska pipirai
Gaminimas: Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome
druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame. Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame 1,5 val. Po to paslegiame ir
atvėsiname. Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|