Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pikutiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 obuoliai, dideli, 1 želė pakelis, 200 gramų šviežių braškių, 200 gramų grietinėlės, 2 šaukštai cukraus pudros, 1 grietinėlės
standiklio
Gaminimas: Obuolius perpjaunam per pusę ir išskaptuojam. Želę paruošiame kaip ant pakuotės, tik pilam 25% mažiau vandens. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, sudedame į obuolių vidų. Įpilame želės, likusią želė supilame į mažas formeles. Grietinėlę išplakam
su cukraus pudra ir grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį, ir papuošiame plakta grietinėle. Skanaus.
Farširuota lydeka pagal Sandrą
|
|
|
|
|