Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alytaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Algirdo Juliaus Greimo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Algirdo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Algimanto Petro Kavoliuko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės (1 gabalas) Marinadui: 2 l vandens 5 šaukštai acto 2 šaukštai druskos 3 šaukštai cukraus 3-4 laurų lapai (Lauro lapas) 3 stiklinės virtų pupelių 1
kiaušinis 6-7 šaukštai kečupo 6 šaukštai krakmolo maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį. Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį,
įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome. Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|