Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu prozininkas, isleides noveliu rinkinius "Rugsejo pauksciai", "Keleivio noveles" ir kt,
Lietuviu rasytoja, apsakymu "Petras Kurmelis", "Topylis", "Suciuptas velnias", "Sutkai", apysakos "Prie dvaro", pjesiu "Trys mylimos", "Pirslybos" autore,
Lietuviu rasytoja, romano "Ad astra" autore, pasirasinejusi slapyvardziu Bite,
Lietuviu rasytoja, romanu "Menulio vaikai", "Pragaro sodai", "Ragana ir lietus", "Agnijos magija", publicistines knygos "Istremtas Tibetas" autore,
Lietuviu rasytoja, romanu "Pavasariu audroj", "Aukstuju Simoniu likimas", "Vilius karalius", apysakos "Paskutine Kunelio kelione" autore,
Merkio g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Pušų g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Rožių g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Smiltynės g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 300 g cukraus 50 g kakavos 200 g sviesto arba margarino 2 indeliai Mūsų švelniosios ar kitos pertrintos varškės 1 indelis saldaus kondensuoto pieno 2 kiaušiniai 1
šaukštas grietinės vanilės 1/2 st. smulkintų riešutų (tinka graikiški, lazdyno, migdolai)
Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 180?C. Pasiruoškite 30 x 22 cm keturkampę arba 26 cm (tinka ir 24 cm) apvalią formą, išklokite ją kepimo popieriumi.
Kombaine išmaišyti miltus,
cukraus pudrą, kakavą, sviestą ir vanilę. Maišyti pulso režimu, kol pasidarys trupiniai. Arba, jei neturi kombaino, galima ingredientus kapoti peiliu irgi kol gausis trupiniai, tik kad ilgiau užtrunka. Jei tešla per sausa, įdėkite dar truputį grietinės. Iš gautų trupinių kiekio atidėkite 2
stiklines. Likusius suberkite į kepimo formą ir paspausti ranką, kad gautųsi vientisas sluoksnis. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Tuo metu pasiruošti įdarą: išplakite varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius. Dar kartais įpilu porą šaukštų brendžio ir/ar migdolų esencijos, labai
gardų prieskonį suteikia.
Gautą masę užpilkite ant apkepto pagrindo ir kepkite 5 – 7 minutes. Kremas šiek tiek sutirštės ir tuomet bus galima užberti likusius trupinius, sumaišytus su riešutais.
Tada vėl dėti į orkaitę ir kepti dar 25 – 30 minučių.
Visiškai ataušinkite ir
bent 2-3 valandos palaikykite šaldytuve, nes šis pyragas skaniausias šaltas. Supjaustyti į gabaliukus. Ir atsargiai, nenusikąskite liežuvio, nes tai tikrai pats skaniausias varškės pyragas, kokį yra tekę ragauti!
|
|
|
|
|