Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šarkaičių g., Gelvonų mstl., Širvintų r. sav.,
Šviesos g., Gelvonų mstl., Širvintų r. sav.,
Vilniaus g., Gelvonų mstl., Širvintų r. sav.,
Jaunimo g., Jauniūnų k., Širvintų r. sav.,
Pievų g., Jauniūnų k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 šaukštai alyvų aliejaus 1,5 puodelio ilgagrūdžių ryžių 0,25 puodelio svogūno, susmulkinto 1 skiltelė česnako, susmulkinta 3 puodeliai paukštienos arba kiaulienos sultinio arba vandens 1
šaukštelis druskos
Gaminimas: Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti. Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami. Į sultinį
sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių. Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
|
|
|
|
|