Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pomidorai, 500 gramų Svogūnai, 400 gramų Paprika, 6 vienetai Čili, 2 vienetai Imbieras, truputį Juodieji pipirai, 6 vienetai Gvazdikėliai, 2 vienetai Aliejus, 0.5
stiklinės Actas, 1 stiklinė Cukrus, 0.5 stiklinės Cinamonas, 0.5 šaukštelio Druska, truputį
Gaminimas: Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą,
įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos. Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba
mėsos.
|
|
|
|
|