Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poete, suartejusi su "treciu frontu", liaudies igaliotos Seimo delegacijos del Lietuvos priemimo i TSRS nare,
Lietuviu prozininkas, isleides noveliu rinkinius "Rugsejo pauksciai", "Keleivio noveles" ir kt,
Lietuviu rasytoja, apsakymu "Petras Kurmelis", "Topylis", "Suciuptas velnias", "Sutkai", apysakos "Prie dvaro", pjesiu "Trys mylimos", "Pirslybos" autore,
Lietuviu rasytoja, romano "Ad astra" autore, pasirasinejusi slapyvardziu Bite,
Lietuviu rasytoja, romanu "Menulio vaikai", "Pragaro sodai", "Ragana ir lietus", "Agnijos magija", publicistines knygos "Istremtas Tibetas" autore,
Topolio g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Trakų g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Trikampio g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Trumpoji g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Tujų g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaušiniai, 1 vienetas Kvietiniai miltai, 3 šaukštai Medus, 1 stiklinė Grietinė, 2 šaukštai Sviestas, 2 šaukštai Cukrus, 1 stiklinė
Gaminimas: Išsiminkome tešlą iš miltų ir
kiaušinių. Plonai iškočiojame, supjauste juostelėmis ir išverdame riebaluose, kol gražiai parus. Iš medaus, grietinės, sviesto ir cukraus išsiverdame glajų (aš dar dedu kakavos). Mirkome žagarėlius į glajų ir lipdome į skruzdėlyną.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Dviems nemažiems skruzdėlynams reikės Tešlai: 4 kiaušinių Miltų (tiek, kad būtų kieta, minkoma tešla) 1 l aliejaus
Sirupui: 500 ml vandens 250 g cukraus 250 g
medaus Papuošimui: Aguonų Razinų
Gaminimas: 1. Kiaušinius iki standumo išplakite plaktuvu. 2. Tada suberkite miltus ir išminkykite kietą tešlą. Minkiykite, kol nebelips prie rankų. Tešlą palaikykite šaldytuve bent kelias valandas. 3. Išskočiokite
beveik permatomai ir supjaustykite lapelių formos gabaliukais (galima naudoti konditerinį ratuką tešlai). 4. Aliejų gerai įkaitinkite. Į aliejų meskite po kelis lapelius ir ištraukite, kai bus apskrudę. 5. Sirupui. Aliuminiame puode užvirkite vandenį.Tada suberkite cukrų ir įdėkite
medų. Palaukite, kol dar kartą užvirs. Nukelkite, kai sirupas ims tirštėti. Lapelius (po kelis) pamerkite į sirupą. 6. Ant padėklo ar didelės lėkštės išdėliokite skruzdėlyną (sirupe išmirkyti lapeliai lips vienas prie kito). 7. Skruzdėlyną apibarstykite nuplikytomis razinomis ar
aguonomis.
|
|
|
|
|