Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Kaimas kryzkeleje" ir "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Laiptai i dangu", "Adomo obuolys", "Uostas mano - neramus", "Kelione i kalnus ir atgal", "Saule vakarop", "Medzliepis" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Miskais ateina ruduo", "Isejusiems negrizti" autorius,
Lauko g., Rotulių k., Jurbarko r. sav.,
Mechanizatorių g., Rotulių k., Jurbarko r. sav.,
Nemuno g., Rotulių k., Jurbarko r. sav.,
Pėsčiųjų takas, Rotulių k., Jurbarko r. sav.,
Rotulių g., Rotulių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 100 g cukraus 75 g miltų 60 g smulkiai sumaltų migdolų 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilės esencijos 3 obuoliai druskos
Gaminimas: Į
dubenį sudėti kiaušinius ir elektriniu mikseriu kiek paplakti, po truputį berti cukrų. Plakti, kol nesijaus cukraus. Įberti truputį druskos. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Sulėtinti mikserio greitį ir palengva supilti paruoštus miltus. Sudėti vanilės ekstraktą ir
migdolus. Palengva išmaišyti. Imti atidaromą 22 cm skersmens formą, patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Neprilipusius miltus iškratyti. Tinkamas kepimui kriaušes nuplauti, supjaustyti į keturias dalis, plonai nulupti ir supjaustyti plonom skiltelėm. Paruoštą tešlą supilti į formą,
išlyginti ir ratu sudėti vaisių skilteles. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių, kol pyragas pagels ir atšoks nuo kraštų. Išėmus iš orkaitės, atidaryti formą. Pyragą atvėsinti ir perkelti ant padėklo.
|
|
|
|
|