Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gyvybės Jėga, Žmonių su Negalia Reabilitacinis Specialiųjų Menų Centras,
Gyvybės Jėga, Vilkaviškio Rajono Žmonių su Negalia Reabilitacinis Specialių Menų Centras,
Gyvybės Jėga, Kauno Šeimų, Auginančių Vaikus su Dauno Sindromu, Bendrija,
Gyvybės Daigas,
Gyvieji Akmenys, Krikščionių Evangelinio Tikėjimo Religinė Bendruomenė,
P. Butlerienės skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
P. Cvirkos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
P. Dovydaičio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
P. Klimo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
P. Kriaučiūno g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg trešnių 300 g minkšto sviesto 4 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g miltų 260 g avižinių dribsnių 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
Gaminimas: Trešnes
nuplauname, nusausiname ir pašaliname jų kauliukus. Sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Viską po truputį įmaišome į sviesto masę. Tešlą iškrečiame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir tolygiai
paskirstome. Suberiame trešnes, lengvai jas įspaudžiame. Pyragą kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|