Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giliausia vieta Arktyje,
Nedidelis trukumas, ydele,
Tauku padazas su miltais, pienu ir kt., dazinys,
Viena is pagrindiniu medziagos savybiu - jos judejimo matas, gebejimas atlikti darba,
Apskritimo styga, einanti per centra,
Žalioji g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Žemaitės g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Žiedo g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Žilvičių g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Dirbtuvių g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės miltų 1 kiaušinis 3/4 stiklinės parūgštinto vandens 100 g sviesto 250 g margarino 3 stiklinės juodųjų serbentų (Juodieji serbentai) 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis
šaukštelis cinamono (Cinamonas) miltinis cukrus pyragui pabarstyti
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. lakštą subadome
šakute. Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis. Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų. Pyragą
apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|