Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėlydų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Mindaugo g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Minties g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Miško a., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Miško g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg šaldytų jūros lydekų 2 riekelės batono 2 kiaušiniai 1 svogūnas 2 virta morka 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 2 šaukštai
krakmolo druska pipirai muskatai
Gaminimas: Iš žuvies išrenkame kaulus, nulupame odą. Žuvį sumalame kartu su piene arba sultinyje išmirkytu batonu, su svieste pakeptu svogūnu ir virta morka. Į šią masę įmušame kiaušinius, suberiame miltus, krakmolą, prieskonius ir
gerai išminkome. Žuvies masę suformuojame kaip vyniotinį, dedame ant folijos, suvyniojame, apsukame marle, užrišame galus, dedame į verdantį vandenį su druska bei prieskoniais ir verdame ant mažos ugnies atidengtame puode 10 - 15 min. Atvėsiname puode. Patiekiame šaltą, ant svogūnų
laiškų, užpilame majonezu su čiliu.
|
|
|
|
|