Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
K. Donelaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Dulksnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Genio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Grybausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Griniaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 virti kiaušiniai 2 šaukštai majonezo šviežių krapų šviežių svogūnų laiškų druska
Gaminimas: Išverdami kietai kiaušiniai, atvėsinami, nulupami, perpjaunami per puse, išimami
tryniai, į atskirą lėkštę sudedami baltymai. Ant lėkštės supjaustomos daržovės, viskas sutrinama su šakute ir sumaišoma su majonezu, jeigu kam patinka galima pridėti smulkiai pjaustyto kompio ar rūkytos dešros. Gerai išmaišoma ir sudedama į kiaušinio baltymus ir pabarstome svogūnų laiškais. Galima
šiek tiek pašlakstyti citrina (pradžiai pabandykite su vienu kiaušiniu, nes ne visiems patinka).
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kietai virti kiaušiniai 1 avokadas 1 šaukštas smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sulčių Druska
Gaminimas: Išvirtus kiaušinius nulupame,
išilgai perpjauname, išimame trynius. Trynius sutriname, sudedame avokado minkštimą, suberiame supjaustytus svogūnų laiškus, supilame citrinų sultis, pasūdome, gerai išmaišome. Gauto mišinio pridedame į kiaušinių baltymų puseles. Tiekdami į stalą, puošiame žalumynais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušinių Šauksto aliejaus Dviejų šaukštų majonezo Riekelės juodos duonos Česnako skeltelės.
Gaminimas: Kietai išverdame kiaušinius. Atšaldome. Duonos riekelę supjaustome kiek
galima mažesniais kvadratėliais. Ją apkepame keptuvėje su aliejumi. Ir paliekame, kad atauštų. Kiaušinius perpjauname per pusę ir gauname dešimt „indelių“, jų apačią truputį nupjauname, kad jie turėtų pagrindą ir lėkštutėje stovėtų. Jei pasirodys, kad baltymas per storas, galime truputėlį
išskaptuoti ir tuos baltymus (ne „indelius“) supjaustome kartu su tryniu, kiek galima smulkiau, sudedame sutarkuoto česnako skiltelę ir duonytę, sumaišome, įdedame du šaukštus majonezo ir jau turime masę. Ją sudedame į kiaušinių „indelius“, papuošiame žalumynais ir skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 virtų kiaušinių 50 g lydyto sūrio 50 g karštai rūkyto kumpio 1 skiltelė česnako 1 šaukštas majonezo 1 žiupsnelis baltų pipirų Druska - pagal
skonį
Gaminimas: Kiaušinius perpjauti, trynius išimti, susmulkinti. Juos sumaišyti su supjaustytu kumpiu bei sūriu. Masę paskaninti pipirais, česnaku, įberti druskos, išmaišyti su majonezu bei sudėti į baltymus, papuošti.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 šakelės peletrūno 1 šaukštelis kaparėlių 1 skiltelė česnako 3 šaukštai majonezo 1 šaukštelis garstyčių 1 žiupsnelis Santa Maria maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis Santa Maria
druskos 6 kietai virti kiaušiniai
Gaminimas: Kaparėlius, česnaką, majonezą, garstyčias ir kiaušinio trynius sutrinkite. Įmaišykite prieskonių pagal skonį, smulkiai supjautytą peletrūną. Šią masę sudėkite į kiaušinių baltymų puseles.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 kietai virtų kiaušinių 100 g kietojo sūrio 2 skiltelių česnako Alyvuogių Majonezo
Gaminimas: Kiaušinius išvirti ir palaikyti po tekančiu šaltu vandeniu. Nulupti, perpjauti
pusiau ir išimti trynius. Trynius susmulkinti, sumaišyti su smulkintu česnaku ir sumaišyuti su majonezu. Mase įdaryti kiaušinius, o ant viršaus uždėti pjaustytų alyvuogių. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiuašinių 1 burokėlio, virto 2 gabalų silkės fiė 0,5 citrinos sulčių 2 v. š. grietinės 1 v. š. grietinės 1 v. š. raudonųjų ikrų Druskos,
pipirų
Gaminimas: Išverdame kiaušinius, užpilame šaltu vandeniu, nulupame, supjaustome per pusę. Išimame trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišome šakute. Burokėlius supjaustome smulkiais kubeliais. Įdedame į dubenį ir užpilame 1 litru verdančio vandens. Į
dubenį sudedame baltymus ir paliekame 1 valandai. Nuo silkės filė atpjauname 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visą kitą supjaustome labai smulkiai. Sumaišome su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridedame citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišome. Kiaušinių puseles išimame iš
vandens ir į kiekvieną pridedame silkės faršo. Papuošiame ikrais ir silkės filė gabaliukais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 avokado 1 žiupsnelio krapų 2 kiaušinių 1 v. š. majonezo 1 žiupsnelio druskos 1 žiupsnelio sezamų sėklų 1 saujos salotų 1 agurko 3 vyšninių pomidorų 1
žiupsnelio juodųjų pipirų, grūstų 1 saujos raudonų ridikėlių
Gaminimas: Kietai išvirti kiaušinius. Atvėsinti. Smulkiai supjaustyti avokadą. Išimti kiaušinių trynius, susmulkinti ir sumaišyti su avokadu. Užberti druskos, juodųjų grūstų pipirų, sazamų sėklas ir majonezą.
Viską gerai išmaišyti ir įdaryti kiaušinių baltymus ir vyšninius pomidorus. Į lėkštę dėti suplėšytas aisbergo salotas, ant jų uždėti įdarytus kiaušinius ir pomidorus. Šalia dėti supjaustytus ridikėlius ir agurką. Ant ridikėlių užberti krapų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai (12 puselių), 1 virtas burokėlis (vidutinis), 2 silkės filė, 1/2 citrinos sultys, 2 šaukštai grietinės, 1 valgomasis šaukštas raudonųjų ikrų, Druska,
Pipirai.
Gaminimas: Išvirkite kiaušinius, užpilkite šaltu vandeniu, nulupkite, supjaustykite per pusę. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišykite šakute. Burokėlius supjaustykite smulkiais kubeliais. Įdėkite į dubenį ir užpilkite 1 litru verdančio vandens. Į
dubenį sudėkite baltymus ir palikite 1 valandai. Nuo silkės filė atpjaukite 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visa kita supjaustykite labai smulkiai. Sumaišykite su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridėkite citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Kiaušinių puseles išimkite iš
vandens ir į kiekvieną pridėkite silkės faršo. Papuoškite ikrais ir silkės filė gabaliukais.
|
|
|
|
|