Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viso organizmo ar kurio nors organo nusilpimas, bejegyste,
Kaip vadinama filosofine sistema, tvirtinanti, kad pazinti ir isaiskinti reiskiniu esmes neimanoma, kad galima tik juos uzrasyti,
Irasas herbe,
Malavio smulkus pinigas,
Austru kompozitorius, opereciu "Lengvoji kavalerija", "Linksmieji studentai", "Piku dama", operu "Virginija", "Bergamo" autorius,
Žolynų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Šešupės g., Slabadų k., Vilkaviškio r. sav.,
Tilto g., Slabadų k., Vilkaviškio r. sav.,
Liepų g., Staugaičių k., Vilkaviškio r. sav.,
Arminų g., Sūdavos k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pievagrybiai, 500 gramų Grietinė, 0.8 stiklinės Sviestas, 1.5 šaukšto Svogūnai, 2 vienetai Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Petražolės, truputį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į keptuve, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir
dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|