Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rėžių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rygos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rimanto Stankevičiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rokiškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rožių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės Mėsa, 200 gramų Kiaušiniai, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Taukai (kiaulių), 0.5 šaukšto Vanduo, 1 stiklinė Kalendra, truputį Juodieji pipirai,
truputį Druska, truputį
Gaminimas: Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių,
gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir orkaitėje kepama 30-40 min. Jei norite dar skaniau, prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu. Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
|
|
|
|
|