Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvejų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Alyvų g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Budrių g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Gegužės 1-osios g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
J. Biliūno g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 75 g špinatų 1 askaloninis česnakas 1 v. š. švelniųjų garstyčių 1 v. š. augalinio acto 100 g mėsos sultinio 125 ml augalinio aliejaus druskos juodųjų
pipirų
Gaminimas: Bulves išvirti. Špinatus (arba kitus žalumynus) perrinkti, nuplauti, nupjauti kotelius ir supjaustyti. Nuluptą askaloninį česnaką smulkiai supjaustyti. Špinatus, askaloninį česnaką susmulkinti virtuviniu kombainu, supilti actą, aliejų, sultinį,
sukrėsti garstyčias ir išsukti iki kremo tirštumo. Jei masė yra per tiršta, praskiesti ją šlakeliu bulvių nuoviro. Pagardinti padažą druska ir pipirais. Bulves sudėti į dubenį su padažu, išmaišyti ir patiekti.
|
|
|
|
|