Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolyno 5-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolyno 6-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolyno 7-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolyno g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos nugarinės, 1 didelis svogūnas, 200 g pievagrybių, gabalėlis sviesto, druska, pipirai, 2 v. š. garstyčių, 1 a. š. cukraus, 200 ml grietinėlės, 2 a.š.
šaukšteliai peletrūno, 2 v. š. riebios grietinės.
Gaminimas: Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir
pipirais. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min. Sudėkite grietinę ir patroškinkite dar porą min. Patiekiama kartu su salotomis, ryžiais, makaronais arba bulvėmis.
|
|
|
|
|