Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Darbėnų mstl., Kretingos r. sav.,
Ąžuolų g., Darbėnų mstl., Kretingos r. sav.,
Draugystės g., Darbėnų mstl., Kretingos r. sav.,
Eglyno g., Darbėnų mstl., Kretingos r. sav.,
Gluosnių g., Darbėnų mstl., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g obuolių, 1 kg raudongūžio kopūsto, žiupsnelis druskos, 2 v. š. vyno acto, 40 g razinų, 1 a. š. kmynų, 5 v. š. aliejaus.
Gaminimas: Kopūstą
smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje uždarame inde, kol suminkštės. Po to sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius bei visus kitus priedus ir uždengus palaikykite karštai, kol suminkštės obuoliai. Į stalą patiekalą galima paduoti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|