Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Radastų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Ramybės g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Ramunių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Rasos g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 šviežių bulvių 1 pakelis bulvių prieskonių aliejaus Padažui: 200 g varškės 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės grietinės druska
Gaminimas: Bulves nuskuskite,
stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su prieskoniais. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi supilkite tarkuotas bulves ir tolygiai jas paskirstykite. Kai plokštainio apačia apskrus, jį apverskite ir kepkite toliau. Padažui skirtą varškę sumalkite, sumaišykite su grietine bei pienu ir pasūdykite.
Padažą gerai išmaišykite ir patiekite su bulvių plokštainiu. Bulvių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|