Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienas is riteriu ordinu laipsniu,
Vienas is septyniu pasaulio stebuklu, marmurine sventykla Efese (dabar Turkija), kurios siuo metu islike keli pamatu blokai ir viena atsatyta kolona: ...... sventykla,
Vienas is triju isminciu, atejusiu aplankyti gimusio kudikelio Jezaus arba animacinis vaiduokliukas,
Vienas is triju svarbiausiu lietuviu dievu, valdantis audras, zemes vaisintojas ir gynejas nuo piktu dvasiu,
Vienas is triju vyriausiuju lietuviu ir prusu dievu, globojes pozemini pasauli ir mirusiuosius,
Smiltelės g., Naujosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Ilgoji g., Nausėdų k., Kretingos r. sav.,
Stoties g., Nausėdų k., Kretingos r. sav.,
Žiburių g., Nausėdų k., Kretingos r. sav.,
Dvaro g., Nausodžio k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos 1,5 arbatinio šaukštelio druskos 0,5 arbatinio šaukštlelio pipirų 2 šaukštai sviesto Padažui: 250 g pievagrybių 2 valgomi šaukštai sviesto 3 svogūnai 2
valgomi šaukštai miltų 125 ml pomidorų sulčių 125 ml vištienos sultinio 125 ml sauso baltojo vyno 125 ml grietinės
Gaminimas: Viščiuką padaliname į 8 dalis, apibarstome druska, pipirais ir aptepame sviestu. Paruoštą vištieną sudedame į kepimo indą ir
kepame vidurinėje orkaitės lentynoje. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir 2 minutes pakepinti svieste dažnai pamaišant. Pasūdyti ir nuvarvinti sietelyje. Svogūnus nulupti ir pakepti, kol suminkštės. Miltus sumaišyti su riebalais, supilti pomidorų sultis, sultinį
ir baltąjį vyną. Viską išmaišyti ir užvirinti. Po to supilti su grietine sumaišytus riebalus, kuriuose kepė pievagrybiai. Viską dar 10 minučių pavirti. Iškeptą viščiuką laikyti šiltame puode arba kepimo inde. Sultis, išsiskyrusias kepant mėsą, sumaišyti su padažu ir grybais. Pagardinti
prieskoniais, užvirinti ir užpilti ant mėsos.
|
|
|
|
|