Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: 460, 760, 850, 940,
Augalo varpa storu mesingu viduriu,
Musulmonu mitologijoje - piktoji dvasia, velnias,
Miestas, is kurio pakilo? Lituanika", atlikdama legendini skrydi,
Atminties susilpnejimas,
Miško g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Nendrių g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Paberžės g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Paparčių g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,6 kg šparagų 1 šaukštas druskos 1 šaukštelis ir 100 g sviesto 1/2 šaukštelio cukraus 1 šaukštelis citrinos sulčių 50 g tarkuoto “Džiugo”
sūrio
Gaminimas: Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius. Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti
druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės. Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
|
|
|
|
|