Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Šilo g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Merkio g., Bartelių k., Varėnos r. sav.,
Paupio g., Biekšių k., Varėnos r. sav.,
Dainavos g., Biniūnų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
Antis riebalų šaukštas miltų svogūnas 2 dideli rūgštūs obuoliai sauja džiovintų slyvų šaukštas pomidorų padažo druskos česnakų džiovintų
mairūnų čiobrelių, maltų paprių 1-2 gvazdikėliai
Gaminimas: Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite. Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose. Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite. Vandens daugiau
nepilkite. Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį. Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius. Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo. Troškinkite, kol
viskas suminkštės. Antieną išimkite. padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite.
|
|
|
|
|